Loading ...

Alsjeblieft voor jou! Mooie printables voor de kerst.

Wegens groot succes een herhaalactie. Een cadeautje voor jou voor de kerstdagen: zes verschillende kerstkaarten. Mooi voor op een cadeautje of voor op je kersttafel. Natuurlijk in mooie pastelkleuren! Je kunt ze gratis downloaden en printen. Print ze op glanzend fotopapier en snij ze uit langs de kruisjes zodat je een mooie witte rand erom overhoudt. Veel plezier ermee! Je kunt ze hier downloaden!    

Maak je persoonlijke kleurenwaaier

Je wilt je huis opnieuw stylen. Je zit dagen op pinterest inspiratie op te doen. Hoe zorg je er nou voor dat dat wat je in je hoofd hebt straks ook terug te zien is in je huis? Een kleine tip: maak je eigen kleurenwaaier. Bepaal welke kleuren je in je huis wilt terugzien en maak een kleurenplan. Bundel kleurenstaaltjes die mooi in dit plan passen en je hebt je eigen kleurenwaaier. Bij alles wat je voor je huis wilt kopen neem je deze waaier mee en je koopt alleen spullen in de kleuren die binnen [...]

Kleur van het jaar 2018: Heart Wood

Flexa ging op zoek naar kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Heart Wood belooft een huiselijke uitnodigende sfeer en is prachtig te combineren met allerlei kleuren, van pittig groen tot koel blauw. Ik zie een hele mooie vergrijsde (oud)rozetint. Ik heb hem nog niet in mijn huis maar zodra ik tijd heb gaat dat wel gebeuren. Het resultaat kun je hier vast snel bewonderen.